Het is herfst! Dus hartverwarmende stoofgerechten deze week:
van stoofpeertjes tot lamscurry, van boeuf bourgignon tot wildzwijnstoof.
En voor de vegetariers frittata met cantharellen, ook heeel erg herfst.
Week 40:
Maandag 28 september:
Boeuf bourgignon met gekookte roseval, zelfgemaakte appelmoes en sperzieboontjes met tijm en knoflook.
Dinsdag 29 september:
Milde lamscurry met rijst, spinazie, koriander, yoghurt en wortel-/appelsalade.
Woensdag gesloten.
Donderdag 1 oktober:
Italiaanse gehaktballetjes met tomaten/basilicumsaus, pasta en parmezaan. Met gesmoorde groene groenten met frisse olijfolie.
Vrijdag 2 oktober:
Wildzwijnstoof met aardappelpuree, stoofpeertjes en geroosterde najaarsgroenten.
Vegetarisch gerecht van deze week:
Frittata met cantharellen, gepofte aardappel met peterselieboter en geroosterde najaarsgroenten.
Soep van de week:
Rijkgevulde kippensoep € 3,50 (2 personen)
Pastasaus van de week:
Paddenstoelenroomsaus € 4,50 (2 personen)
woensdag 23 september 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!