donderdag 16 april 2009

Menu week 17:

Hallo allemaal,
Sterk in eten kookt de komende week de volgende gerechten (met op vrijdag een speciaal verzoek van onze buurkinderen
Linde, Sanne en Daan):

Maandag 20 april:
Visrolletjes uit de oven, pasta met citroen en verse kruiden en geroosterde groenten.

Dinsdag 21 april:
Geroosterde saucijsjes met champignons en knoflook, voorjaarsstamppotje met groene groenten en basilicum en homemade tomatenchutney.

Donderdag 23 april:
Fajita's met kip: tortilla-pannenkoekjes om zelf te vullen met kruidige kip, tomatensalsa, creme fraiche, avocado, koriander, geraspte oude kaas, sla en kidneybonen.

Vrijdag 25 april:
Lasagne bolognese met gemengde sla en basilicumdressing.

Extra vegetarisch gerecht de hele week:
Tarte tatin met zoete sjalotten, salade met geitenkaas, haricots verts en honingvinaigrette en geroosterde rosevalaardappels met rozemarijn.



Reserveren kan tot 9 uur 's ochtends.
Een maaltijd kost € 9,-/ kinderportie € 5,-/ gezin met twee kinderen € 26,-. Afhalen kan bij De meidoorn (15 uur), KDV Tuimelaar (vanaf 16.30 uur) of op Admiraal de Ruijterweg 113hs (laat in dat geval even weten hoe laat je ongeveer komt).

Tot ziens bij Sterk in eten!
Hartelijke groet,

Hiske Sterk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!