Maandag 16 maart:
Chili con carne met van alles om er zelf op te doen: guacamole, tomaatjes, koriander, creme fraiche, reepjes ijsbergsla en geraspte oude kaas.
Dinsdag 17 maart:
Bastilla van filodeeg, gevuld met zoete kip en geroosterde amandelen. Met marokkaanse wortelsla en bulgur met tomaten.
Donderdag 19 maart:
Quiche met zalm, geroosterde roseval en gesmoorde seizoensgroenten met frisse olijfolie.
Vrijdag 20 maart:
Lamsspiesjes met muntsaus, pilafrijst, courgettepannenkoekjes en kerstomaatjes.
Extra vegetarisch gerecht van deze week:
Voorjaarsrisotto met veel groenten, parmezaan en groene sla.
donderdag 12 maart 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!