donderdag 27 november 2008

Volgende week, van 1 t/m 5 december kook ik de volgende gerechten:

Maandag 1 december:
Gebakken zwaardvis met salsa verde, saffraanrijst, wortelkoekjes en groene salade.

Dinsdag 2 december:
Franse kalfsworstjes, gepofte aardappel met creme fraiche, zuurkool en
bleekselderij-appelsalade.

Donderdag 4 december:
Tajine van biokip, couscous en geroosterde gemengde groente (harissa en arganolie
apart erbij)

Vrijdag 5 december:
Grove hutspot met rookworst van de slager, linzensalade en uitgebakken spekjes.

Extra vegetarisch gerecht, de hele week te bestellen:
Pasta met walnotensaus, parmezaanse kaas en gesmoorde groene groenten met olijfolie 
en zeezout.

Reserveren kan per mail op sterkineten@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Hiske Sterk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!