zondag 30 mei 2010

Menu week 22.

Maandag 31 mei:
Milde thaise biokip/kokoscurry met jasmijnrijst en gebakken groenten.
Chilisaus apart erbij.

Dinsdag 1 juni:
Boeuf bourgignon (bio) met aardappelpuree uit de oven en spinazie met doperwten en lente-uitjes.

Donderdag 3 juni:
Rijkgevulde paella met boontjes en salade.

Vrijdag 4 juni:
Turkse vleespasteitjes (gevuld met bio gehakt, pijnboompitjes en rozijnen). Met couscous en geroosterde groenten met munt en knoflook.

Vegetarisch gerecht van de week:
Pasta met groene pesto, gestoomde voorjaarsgroenten, taggiasca-olijven en parmezaan.

Soep van de week:
Wortelsoep met gember en sinaasappel (€ 5,50/ 2 personen).

Pastasaus van de week:
Groene pesto (€ 5,50/ 2 personen)
--

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!