maandag 29 maart 2010

Menu week 13.

Omdat kleine kinderen ook groter worden introduceert Sterk in eten een nieuw formaat gerecht: KindXL Voor gezinnen met
kinderen boven de 8 is er vanaf nu het GezinsgerechtXL Alle prijzen staan nog eens op een rij onder het menu. Verder weer fijne gerechten deze week, zoals de geweldige marokkaanse kippastilla's op maandag en de zelfgemaakte kibbeling op donderdag.

Maandag 29 maart:
Kippastilla van biokip met couscous en marokkaanse gebakken groenten met olijven.

Dinsdag 30 maart:
Milde indiase lamscurry met rijst, yoghurt, meiraapjes, spinazie, koriander en naanbrood.

Donderdag 1 april:
Zelfgemaakte kibbeling met ravigottesaus, dikke ovenfrites, appelmoes en veldsla.

Vrijdag 2 april:
Italiaanse venkelworstjes met risotto en gestoomde voorjaarsgroenten met frisse olijfolie en zeezout.

Vegetarisch gerecht van de week:
Gevulde gele paprika met mozzarella, rucola, tomaatjes, basilicum en aardappels uit de oven.

Soep van de week:
Witte bonensoep met licht pikante olie.

Pastasaus van de week:
Bio bolognese.


Prijzen:

Volwassen: € 10,-
Kind: € 5,50
Gezin: € 28,-
KindXL (8+): € 7,50
GezinXL: € 31,50
Soep (0,5 L): € 5,50
Pastasaus (0.5 L): € 7,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!