donderdag 18 maart 2010

Menu week 12.

Maandag 22 maart:
Bobotie. Zuidafrikaans gehaktbrood (van bio rundergehakt) met gele rijst, homemade tomatenchutney en geroosterde groente.

Dinsdag 23 maart:
Vistaartje, krieltjes met peterselie en bospeentjes met doperwten.

Donderdag 25 maart:
Fricassee van biokip met ansjovis, tomaat en olijven, aardappels uit de oven en salade.

Vrijdag 26 maart:
Blanquette de veau. Klassieke kalfsstoof met rijst en voorjaarsgroente.

Vegetarisch gerecht van de week:
Quiche au chevre met salade, brood van BROOD en peterselieboter.

Pastasaus van de week:
Walnotenpesto (€ 5,50/ 2 personen)

Soep van de week:
Doperwtensoep met spinazie (€ 5,50/ 2 personen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!