zondag 14 februari 2010

Menu week 7.

Maandag 15 februari:
Cajunkip (bio) met zoete aardappel en tomatensalsa. Met mexicaanse rauwkostsalade met koriander en limoen.

Dinsdag 16 februari:
Biologische rundergehaktballetjes met paddenstoelen en knolselderij. Daarbij canellinibonen met salie en wilde spinazie met knoflook.

Donderdag 18 februari:
Lamstajine met abrikozen, couscous en worteltjes en doperwten met knoflook en munt.

Vrijdag 19 februari:
Tagliatelle frutti di mare met knapperige groenten en frisse olijfolie.

Vegetarisch gerecht van de week:
Ovenschotel van wintergroenten, zoete aardappel en cheddar. Met gemengde salade.

Soep van de week:
Libanese rode-linzensoep.

Pastasaus van de week:
Biologische bolognesesaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!