woensdag 3 februari 2010

Menu week 6.

Maandag 8 februari:
Boeuf bourgignon (bio) met knolselderij/aardappelpuree en wintergroenten.

Dinsdag 9 februari:
Spaanse hutspot met milde merquez en zelfgemaakte harissa.

Donderdag 11 februari:
Milde thaise viscurry met jasmijnrijst, broccoli en boontjes, chilisaus apart.

Vrijdag 12 februari:
Italiaanse venkelworstjes met risotto en geroosterde groenten met basilicumolie.

Vegetarisch gerecht van de week:
Knapperig geitenkaaspakketje, rozemarijnaardappeltjes en rucolasalade met kerstomaatjes en olijven.

Soep van de week:
Italiaanse courgettesoep (€ 5,50).

Pastasaus van de week:
Sugo all'amatriciana (tomaat, pecorino en biologische pancetta) (€ 7,50)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!