woensdag 9 december 2009

Menu week 51.

Het laatste weekmenu voor de wintersluiting.
De maaltijdenservice is gesloten van 19 december t/m 3 januari.
Gelukkig is er wel het Sterk in eten kerstdiner! Tot 21 december kun je hiervoor reserveren.

Deze week lekker veel eenvoudige klassiekers op het menu. Zoals zelfgemaakte kibbeling met een krokant en kruidig korstje. Met ravigottesaus, ook zelfgemaakt, natuurlijk. En andijviestamppot met biologische rookworst. Kunnen we met de kerst weer ingewikkeld doen.

PS aanstaande zondag staat Sterk in eten op de Funky X-mas market op het Westergasfabriekterrein. Van 12-18 uur. Met stamppotten en worstjes van de barbecue, gluhwein en warme chocola met rum.

Maandag 14 december:
Zelfgemaakte kibbeling en ravigottesaus. Met krokante aardappeltjes, zoete bospeentjes en knapperige doperwten.

Dinsdag 15 december:
Milde rendang met rijst, oosters gebakken groenten en sesam.

Donderdag 17 december:
Andijviestamppot met pancetta, bio rookworst, geroosterde koolraap
en piccalilly.

Vrijdag 18 december:
Lasagne bolognese van biologisch gehakt. Met groene salade met kerstomaatjes en olijven.

Vegetarisch gerecht van de week:
Risotto met paddenstoelen en geroosterde trostomaatjes.

Soep van de week:
Erwtensoep met bio rookworst.

Pastasaus van de week:
Tomaten/basilicumsaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!