zondag 6 december 2009

Het Sterk in eten kerstmenu.

Sterk in eten heeft een heerlijk kerstmenu, voor wie geen zin heeft in de stress van menu's bedenken, dikke rijen bij groentenman en slager, urenlang in de keuken en je gasten niet spreken...

Sterk in eten kookt voor u een viergangendiner! U hoeft het alleen maar op te warmen en volgens instructies op de borden te leggen. Dat is alles. Kunt u zelf ook nog een beetje genieten.

Het diner wordt bezorgd op 24 december, tussen 20 en 22 uur (of anders in overleg). De kosten voor het diner zijn € 40,- p.p., de bezorgkosten € 5,- per bestelling. Reserveren kan tot 21 december.

Menu:

Soep:
Garnalenbisque met room en zeekraal.
of
Franse uiensoep met appeltoast.

Voor:
Huisgemaakte hertenpate met toast, cornichons en veldsla.
of
Salade van vijgen, buffelmozzarella en basilicum.

Hoofd:
Parelhoen met morieljes en port.
of
Taartje van paddenstoelen en geitenkaas.

Met romige aardappelpuree en geroosterde vergeten groente.

Na:
Chocolademoussecake met gecaramelliseerde peer.


Optioneel voor bij de borrel of als extra nagerecht:
Kaasplateau van Kef met vijgenchutney en notenrozijnenbrood: € 9,50 p.p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!