vrijdag 19 juni 2009

Menu week 26.

Maandag 22 juni:
Pasta met Italiaans stoofvlees en parmezaan. Met geroosterde seizoensgroenten en groene sla met citroenvinaigrette.

Dinsdag 23 juni:
Frittata met garnalen, geroosterde tomaatjes, krieltjes met boter en peterselie en groene sla met citroenvinaigrette.

Woensdag 24 juni:
Gesloten.

Donderdag 25 juni:
Langzaam gebraden biokip met citroen en zelfgemaakte aioli. Met rozemarijnaardappels, witlofsalade met appel en peer en geroosterde tomaatjes.

Vrijdag 26 juni:
Lamsgehaktballetjes met zoete paprika-/tomatensaus, couscous en griekse salade
(met feta, olijven, tomaat en komkommer)


Het vegetarische gerecht van deze week is:
Quiche met artisjokken en groene asperges, krieltjes met boter en peterselie en gemengde salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!