donderdag 4 juni 2009

Menu week 24.

Maandag 8 juni:
Bourgondisch runderstoofpotje met gekookte nieuwe krieltjes, zelfgemaakte appelmoes en haricots verts.

Dinsdag 9 juni:
Portugese bakeljauwkroketjes, gemengde salade met tomatenvinaigrette en geroosterde aardappels. Piri-pirisaus en koriander apart erbij.

Woensdag 10 juni:
Franse worstjes met rozemarijn, aardappelgratin en gesmoorde voorjaarsgroenten.

Donderdag 11 juni:
Spaanse gehaktballetjes in amandelsaus, met saffraanrijst, gesmoorde broccoli en kruidige wortel-/appelsalade.

Vrijdag 12 juni:
Fajita's met kip: tortilla-pannenkoekjes om zelf te vullen met kruidige kip, tomatensalsa, creme fraiche, avocado, koriander, geraspte oude kaas, sla en kidneybonen.

Het vegetarische gerecht van deze week is:
Pasta met raapsteeltjes en verse pesto. Met salade van kerstomaatjes en olijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!