zondag 9 januari 2011

Menu week 2

Maandag 10 januari:
Oosterse kip met kokos en limoenblad, jasmijnrijst en knapperige groenten.

Dinsdag 11 januari:
Italiaanse kool-/ gehaktrolletjes, pasta met tomaat en parmezaan en groentengratin.

Donderdag 13 januari:
Makreeltaartje, krieltjes met peterselie en salade.

Vrijdag 14 januari:
Varkensgebraad met gele biet, venkel en bloedsinaasappel. Met aardappels uit de oven.

Vegetarisch gerecht van de week:
Koreaanse taco's met gemarineerde tofu, kimchi, tomaatjes, koriander, romeinse sla, komkommer, lente-ui en soja-/limoendressing.

Soep van de week:
Broccolisoep.
Romige wintergroentensoep met dragon.

Baby-groentehapje:
Jasmijnrijst met groene groenten en kokosmelk.
Pasta met tomaat en basilicum.

Uit de vriezer:
Soep van de week: € 5,50/ 0,5 liter.
Saus bolognese: € 7,50/ 0,5 liter.
Lasagne bolognese: € 8,50 p.p.
Vega lasagne: € 8,50 p.p.
Groene pesto: € 5,50/ 2 personen
Baby-groentehapje (vanaf 6 maanden): € 2,50

Prijzen 2011:
Maaltijd: € 10,50
Kindermaaltijd: € 5,50
Gezinsmaaltijd (2 volwassenen/2 kinderen): € 29,-
Gezinsmaaltijd XL (2 volwassenen/3 kinderen of 2 grote kinderen): € 32,50
Bezorgkosten 1 persoon: € 2,-
Bezorgkosten meer dan 1 persoon: € 1,50

Vanaf 1 januari 2011 geldt een minimale bestelling van € 10,-
Sterk in eten werkt met het scharrelvlees van Waterlant's Weelde en met de groenten van het seizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!