zaterdag 22 augustus 2009

Menu week 35.

Maandag 24 augustus:
Italiaans stoofvlees met salie en tijm. Met aardappelpuree uit de oven, aubergine met oregano en salade van rucola en kerstomaatjes.

Dinsdag 25 augustus:
Frittata met garnalen en peterselie, pasta met citroen, geroosterde tomaatjes en groene salade met mosterdvinaigrette.

Woensdag gesloten.

Donderdag 27 augustus:
Polpettone (italiaans gehaktbrood) met salsa verde, gegrilde paprika en courgette en geroosterde aardappels.

Vrijdag 28 augustus:
Saucijsjes met veel verse kruiden, stamppot met zomergroenten, pancetta en rucolasalade.

Het vegetarisch gerecht van deze week is:
Pasta met geroosterde pompoen, geitenkaas en walnoten. Met gemengde salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!