donderdag 19 maart 2009

Menu week 13

Hallo allemaal,
Voor de komende week heb ik weer een gevarieerd menu samengesteld:

Maandag 23 maart:
Risotto met garnalen, doperwtjes, basilicum en munt. Met frisse olijfolie en geroosterde trostomaatjes.

Dinsdag 24 maart:
Zweedse gehaktballetjes met cranberrysaus, gegratineerde aardappelpuree en geroosterde seizoensgroenten.

Donderdag 26 maart:
Milde (bio)kipcurry met koriander, rijst, gebakken groente, mangochutney en naanbrood.

Vrijdag 27 maart:
Gentse stoverij met uitjes in balsamico, aardappels uit de oven met belgische mayonaise, grove appelmoes en groene sla met mosterdvinaigrette.

Het vegetarische gerecht van deze week is:
Pasta met verse pesto, taggiasca olijven en voorjaarsgroenten.
(dit gerecht kun je de hele week bestellen)

Reserveren kan tot 9 uur 's ochtends.
Een maaltijd kost € 9,-/ kinderportie € 5,-/ gezin met twee kinderen € 26,-
Afhalen kan bij De meidoorn (15 uur), KDV Tuimelaar (vanaf 16.30 uur) of op Admiraal de Ruijterweg 113hs (laat in dat geval even weten hoe laat je komt).

Met vriendelijke groet,
Hiske Sterk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lekker gegeten? Suggesties voor het menu?
Laat het ons weten!